Karol, masz taki magiczny przycisk email miedzy pw a www pod moim postem :wink:
Glośniki z tyłu - brzęczenie
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
Glośniki z tyłu - brzęczenie
Witam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
A przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?
Pozdro
-
Re: Glośniki z tyłu - brzęczenie
Zamieszczone przez neckWitam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
Zamieszczone przez neckA przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?
bez radykalnego wytłumienia drzwi to zmarnowana robota :twisted:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
AWARIA!
Re: Glośniki z tyłu - brzęczenie
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez neckWitam mam zapodane takie głośniczki Magnat Car Fit 132 chyba byly juz standardowo w skodzie. No ale strasznie brzęczy z tyłu podczas małych basów. Jest na to sposób wytłumienia ?
Zamieszczone przez neckA przy okazji spytam jeszcze o przód. Zeby sie do głośników dobrać trzeba ściągać cała tapicerke drzwi ?nawet pianke wepchałem mała ale nic coś mi brzdąka, ale zaczynam sie przyzwyczajać
Dzięki ..
niby nie trzeba, wystarczy wydłubać maskownicę, tyle że sama wymiana głośników
bez radykalnego wytłumienia drzwi to zmarnowana robota :twisted:
Dzięki za info .. Pozdro ...
[ Dodano: Sob 02 Kwi, 05 19:09 ]
Sorki za offtopic .. ale jednak nie wytrzymam brzęczy jak ... i mnie cos trafiaWięc pytanie ile zaczepów ma maskownica ? i gdzie mniej wiecej są ? niechaciałbym połamać
moze ktos rozbierał ?
Komentarz
Komentarz